Sponsors Newsletter 8/29/2021: patient monitors and syringe pumps

We shared this letter with our contributors and sponsors earlier today. Tôi không có thời gian dịch ra tiếng Việt, nếu mọi người có thắc mắc gì xin cứ hỏi tôi sẽ trả lời.


---


Dear supporters,

 

We would like to give you an update on how we have used your generous donation to help Vietnamese struggling due to COVID-19.


In less than two months, VietBay has raised $388,622 and disbursed $343,679 to provide 50,000+ meals and food packages, 26,300 3M N95 masks, and $50,000 worth of medical equipment for our fellow Vietnamese.


Aside from our main partner the Lotus Charity Foundation, we have  also worked closely with VNHelp and provided funding for the Joy Foundation, “Những người yêu Sài Gòn” and more than 10 grass-root charity groups.


Together with our partners we have provided:

  • 17,977 food packages for people in need in Saigon, Binh Duong, etc.,
  • 30,000 meals for homeless, Covid patients and people in need in Saigon,
  • 35 tons of vegetables, 20 tons of rice for people in quarantined areas in Saigon,
  • 26,300 3M 8210 N95 masks for Covid hospitals in Saigon and Binh Duong,
  • 10 Mindray uMEC 12 patient monitors for Covid hospitals in Saigon,
  • 40 syringe pumps for Covid hospitals in Saigon,
  • $5,000 worth of PPEs for Covid hospitals in Saigon,
  • $5,000 worth of essential items for Covid hospitals in Binh Duong,
  • 1,500 oxygen regulators (pending shipment), and
  • financial support for 113 college students.

We are working hard on the next phase of our campaign, and have great news to share, please stay tuned!


Photo of the week


Two little kids ran a lemonade stand in Cuesta park in Mountain View, California to raise funds for our campaign. They made $606, and each of their parents matched dollar-for-dollar to bring the total to $1,818.Please continue to contribute to our campaign, and like and share our Facebook page.

Comments

Anon said…
Dạ con chào chú ạ, con hiện đang học lớp 12 và con dự định sau khi học xong đại học con sẽ làm về An Toàn Thông Tin, nhưng con đang gặp một vài thắc mắc và con không tìm được lời giải đáp ở trên mạng là: con thấy chú từng nói là chú học ngành CNTT ở ĐH BK HCM, nhưng con tìm kiếm thì ở ngành CNTT của ĐH BK HCM không có nhóm ngành về An Toàn Thông Tin, vậy thì chú học nhóm ngành nào mà ra trường vẫn làm được ở công ty về An Toàn Thông Tin được ạ ? Vậy mình đi xin việc thì mình có cần phải học về ngành An Toàn Thông Tin ở Đại Học không ạ, hay chỉ cần có kinh nghiệm trong ngành là được ạ

Mong chú phản hồi giúp con ạ, con cảm ơn chú ạ !
Thai Duong said…
Nguyen Huu Minh Thong: ngành CNTT ở ĐHBK theo tôi nhớ đã tách ra thành Computer Science và Computer Engineering. Hai ngành này đều phù hợp để học nếu muốn có kiến thức căn bản để bắt đầu làm ATTT.

Bạn có thể xem thêm https://vnhacker.blogspot.com/2012/05/lam-toan-thong-tin-thi-hoc-gi.html.
Anon said…
Dạ vâng con cảm ơn chú ạ !